Betonnen kubus op de Sint Pietersberg!

2 Verdiepingen, lekker knus en comfortabel slapen in de benedenverdieping (extra lange tweepersoons matras) en op de begane grond optimaal genieten van het spectaculaire uitzicht door het enorme raam richting de stad. ​

Het landgoed is toegankelijk via een toegangscode en het gastenhuis heeft een lockbox. U hoeft dus niet in contact te komen met de hoofdbewoner van het Landgoed.​ Er is een eenvoudige maar complete keuken aanwezig (incl. peper, zout en olijfolie). Restaurantjes liggen op loopafstand. Bed- en badlinnen (en handzeep) zijn aanwezig tevens heeft het huisje airconditioning. Bij aankomst is er tevens koffie, thee en een flesje rode wijn voorzien.

Veilige parkeergelegenheid (tevens lader voor uw elektrische auto) naast uw voordeur. ​

 

Natuur en omgeving

Ons landgoed staat tot uw beschikking, alles mag zoals lekker een wijntje drinken tussen de wijnranken (tenzij er toevallig een bruiloft in de wijngaard plaatsvindt) of groenten gebruiken uit onze groentetuin. Te voet en op de fietsen die klaarstaan kunt u volop de omgeving verkennen. Binnen een paar minuten in de bruisende stad staan, maar direct vanuit de deur stapt u ook een van Nederlands mooiste natuurgebieden (Sint Pietersberg) binnen!

 

LET OP: NIET BOEKBAAR.

DE VERHUUR VAN DIT GUESTHOUSE IS OP LAST VAN DE GEMEENTE MAASTRICHT VERBODEN.