Natuurhuisje op de Sint Pietersberg!

2 personen (max 4 personen incl. slaapbank)

   2 Verdiepingen, lekker knus en comfortabel slapen in de benedenverdieping (extra lange tweepersoons matras) en op de begane grond optimaal genieten van het spectaculaire uitzicht door het enorme raam richting de stad. ​

   Het landgoed is toegankelijk via een toegangscode en het gastenhuis heeft een lockbox. Absolute privacy is dus gegarandeerd. ​ Er is een eenvoudige maar complete keuken aanwezig en u kunt ook eten tot aan de deur bestellen en thuis nuttigen. Bedlinnen en badlinnen zijn aanwezig tevens heeft het huisje airconditioning.

   100% privacy en veilige parkeergelegenheid (tevens lader voor uw elektrische auto) naast uw voordeur. ​ U beschikt tevens over uw eigen privé terras naast uw voordeur.

    

   Natuur en omgeving

   Ons landgoed staat tot uw beschikking, alles mag zoals lekker een wijntje drinken tussen de wijnranken of groenten gebruiken uit onze groententuin. Te voet en op de fietsen die klaarstaan kunt u volop de omgeving verkennen. Binnen een paar minuten in de bruisende stad staan, maar direct vanuit de deur stapt u ook een van Nederlands mooiste natuurgebieden (Sint Pietersberg) binnen!

    

   Prijzen

   Standaardprijs per nacht € 325.00,- *
   Weekendprijs  € 750.00,- (Vrijdag - Zondag) *
   Langweekendprijs  € 1.250.00,-
   Weekprijs € 2.000.00,- 
   * Minimaal 2 overnachtingen

   Disclaimer: Geen feestjes, niet roken en om veiligheidsredenen hebben we buiten camera's.